Distriktschef

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över – med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 57 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.

Till vårt affärsområde Eftermarknad, med tänkbar placering i Växjö eller annan ort söker vi en: Distriktschef

Ditt nya jobb
Med hjälp av din grupp servicetekniker, får du det övergripande ansvaret för utförande av service och reparationer, tillika kundansvaret för hiss- och rulltrappsbeståndet i distriktet Växjö. Du kommer förutom att ansvara för och följa upp distriktets personal, även hantera en egen sälj- och kostnadsbudget. Du ansvarar för att nå uppsatta mål beträffande serviceavtal, och reparationer. Tjänsten innebär en hel del kundkontakt. Du erbjuds arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling inom koncernen såväl i Sverige som utomlands.

Vi söker dig som är
en tydlig och kommunikativ ledare. För oss innebär det att du är ansvarstagande och duktig på att presentera och kommunicera information, samt har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare för att åstadkomma samverkan, engagemang och resultat. Vi tror att du är ödmjuk och lyhörd i ditt ledarskap. Vi söker dig som är en entreprenör med ett genuint intresse för teknik samt försäljnings- och marknadsfrågor. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet.

Vi vill att du har
erfarenhet av liknande, arbetsledande uppgifter, helst inom hiss- eller annan kundintensiv, teknisk bransch. Du har haft personalansvar, gärna med vana vid att leda personal som arbetar ute på fältet. Du har god datavana, gärna med erfarenhet av SAP och goda kunskaper i Officepaketet och Lotus Notes/Outlook. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift, då engelska är vårt koncernspråk. Du är van vid uppföljning av ekonomi, medarbetare och verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Regionchef Ann Timbäck, tel. 070-350 50 99 alternativt HR-specialist Madeleine Andersson 08-622 40 70.

Din ansökan med meritförteckning registrerar du via vår hemsida www.schindler.se senast den 28 februari 2017. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.