Chef till enheten Erbjudande & Utveckling

Som chef för enheten Erbjudande & Utveckling samverkar du med och rapporterar till Ledarnas marknadschef. Du ingår också i Ledarnas chefsgrupp, där samtliga chefer träffas kontinuerligt.

Du leder och samordnar arbetet inom enheten och skapar förutsättningar så att drivna och engagerade medarbetare kan bidra till bästa möjliga nytta för befintliga och potentiella medlemmar och andra chefer.

Som chef på Ledarna krävs att du har gedigen chefserfarenhet med dokumenterat goda resultat. Du bör också ha intresse för, erfarenhet och kunskap om pedagogik och lärande, gärna både analogt och digitalt. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom idéburna och demokratiskt styrda organisationer kan det vara en fördel.

Om enheten Erbjudande & Utveckling
Enheten Erbjudande & Utveckling är en del av Ledarnas marknadsavdelning. Enhetens huvudsakliga uppdrag är att utveckla, konceptualisera, paketera och leverera tjänster, verktyg och mötesplatser för Ledarnas medlemmar.

Fokus är att utveckla, planera och genomföra kurser, seminarier och föreläsningar för ca 5000 medlemmar varje år samt att nå än fler via digitala lösningar som stöder medlemmarna i sina chefsuppdrag.

Enheten bemannas av sju erfarna ledarskapsutvecklare med olika inriktning och en medarbetare med ansvar för digital utveckling och leverans samt projektledning. Under en begränsad tid tillhör ytterligare två medarbetare enheten.

Bakgrund och erfarenheter
Relevant akademisk examen eller motsvarande
God kunskap om och förståelse för chefers utmaningar och vardag
Gedigen erfarenhet av eget chefs- och ledarskap
Arbetat med utveckling
Vana att arbeta med kund/medlem i fokus
Som person är du strategisk och proaktiv, uthållig och resultatinriktad samt inkluderande, tydlig och konstruktiv.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Harvey Nash. Ansökningar behandlas löpande. Skicka ditt cv och personliga brev med ref.nr. FF 5030 till ansokan@harveynash.se.

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mirja Holmberg, mirja.holmberg@harveynash.se eller researcher Sonnica Frändberg, sonnica.frandberg@harveynash.se, alternativt telefon 08-20 09 10.

Övrigt
Tjänsten är placerad vid vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Läs gärna mer om vad Ledarna som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.