Chef för medlemsservice

Chef för medlemsservice till Ledarna Sveriges chefsorganisation i Stockholm

Ledarna söker en driven och kommunikativ chef till enheten Medlemsservice. Ditt uppdrag är att driva ett strategiskt och operativt förändringsarbete med målet att utveckla servicen till våra medlemmar.

Medlemsservice ansvarar för medlemsadministration, registervård, kurs- och konferensadministration, medlemsutskick samt vår mötesvåning med reception, växel och mötesteknik. Enheten har även till uppgift att sköta delar kring event, konferenser och medlemsmöten. Som chef har du personalansvar för enhetens nio medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som chef leder, utvecklar och följer du upp enhetens uppdrag och mål. Ditt uppdrag är att strategiskt och operativt fortsatt driva förändringsarbetet på enheten med att till exempel automatisera, effektivisera och utveckla vår service till medlemmarna. Du ansvarar, ser över och utvecklar schemaläggningen. Du driver arbetet med gemensamma rutiner, stöd och arbetssätt på den egna enheten och i nära samverkan med andra enheter på Ledarna. Ledarna har nyligen implementerat ett nytt medlemshanteringssystem och din uppgift är att driva arbetat framåt tillsammans med medarbetarna.

Du kommer att:
Ha ett strategiskt och operativt ansvar för digitalisering av arbetet på enheten, exempelvis att fortsatt utveckla och implementera digital självbetjäning.
Ingå i chefsgruppen som har i uppgift att sätta mål, styra och följa upp verksamheten i sin helhet.
Genomför utvecklings- och uppföljningssamtal med enskild medarbetare och ger regelbunden återkoppling och feedback.

Din profil
Egen chefs- och ledarerfarenhet
Erfarenhet av att utveckla och digitalisera kundservice, kundtjänst eller liknande verksamhet
Har en god förmåga att omsätta strategier till verklighet och att kunna leda projekt från start till mål
God kommunikativ förmåga både i tal och skrift
God administrativ förmåga.

Som person är du trygg i ditt ledarskap, prestigelös och ser vikten av att samverka över gränserna. Du är handlingsinriktad, produktiv och får med dig medarbetare och kollegor när det kommer till att utveckla vår leverans, arbets- och förhållningssätt genom till exempel en positiv feedbackkultur. Vidare är du lyhörd och har lätt för att samarbeta på alla nivåer och med alla typer av människor.

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natasha Casas-Cordero hos oss på personal@ledarna.se.

Ansökan
Skicka din ansökan (cv och personligt brev) via ansökningsknappen. Din ansökan vill vi ha snarast då urval och intervjuer görs löpande.

Övrigt
Heltid, tillsvidare och tillsättning sker enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad vid vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Läs gärna mer om vad Ledarna som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Inför rekryteringsarbetet har Ledarna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Ledarna är Sveriges chefsorganisation med fler än 90 000 medlemmar – chefer i alla branscher och på alla nivåer. Hos oss får medlemmarna utveckling, råd och stöd i uppdraget som chef och kring den egna anställningen. Alltid med utgångspunkt i chefens individuella behov. På Ledarna arbetar idag drygt 120 medarbetare – bland annat jurister, chefsrådgivare, förhandlare, kommunikatörer och ledarskapsutvecklare – med den dagliga medlemsservicen. Vi verkar över hela landet. Vårt kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm. För att ge bästa möjliga service till våra medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi ser gärna sökanden som bidrar till detta. Läs mer på www.ledarna.se.

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.